Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz) |
Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o. |
Vánoční cukroví - Corn hrudky |
Autor: Martin Beránek Datum vydání: 6.12.2011 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1626 |
Martin Beránek nás pro tentokrát zavádí prostřednictvím brněnského studia Dvoká vařečka k dalšímu vánočnímu tématu, kterým jsou tzv. Corn hrudky. Jejich základem i charakteristikou jsou kukuřičné lupínky. |
Martin Beránek nás pro tentokrát zavádí prostřednictvím brněnského studia Dvoká vařečka k dalšímu vánočnímu tématu, kterým jsou tzv. Corn hrudky. Jejich základem i charakteristikou jsou kukuřičné lupínky. Zde je nutno dodržovat recepturní poměry, aby cukroví vytvořilo konzistenční celek. Corn hrudky Suroviny Obrázky jsou pojaty číselně zleva doprava, od shora dolů Postup
|
Vytisknuto dne 18.4.2021 ze serveru |