�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Svtov pohr v Luxemburku ji za dva tdny

Autor: Ji ez z Vtrnku
Datum vyd�n�: 04.11.2010
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1451

CULINERY WORD CUP Luxembourg
je doslovn v termnovm zdve a za trnctd n vypukne kuinsk vava, v n budou ptomni i nejlep cukri svta a v souti jednotlivc, i soust rznch tm.

fiogf49gjkf0d

CULINERY WORD CUP Luxembourg je doslovn v termnovm zdve a za trnct dn vypukne kuinsk vava, v n budou ptomni i nejlep cukri svta a v souti jednotlivc, i soust rznch tm.
Svtov soutn pohr v kulinskm oboru mv svj vznan vrchol v hlavnm mst Lucemburska v Luxemburku. Jeho objemovou npln jsou pevn kuchask disciplny, ale i cukrsk psloven tenika na  soutnm dortu se stv  symbolem sladk perly v korunnm klenotu kulinskho festivalu.
S cukrskm projevem se budeme v lucemburskm soutnm pojet setkvali ve dvou verzch, bu jako soust kuchask tabule v exhibition show a nebo v samostatn ckov discipln v podob vytvoench vstavnch expont.
Projdeme se spolu prostednictvm naeho portlovho biografu krsnou scenri blho umn, kter bylo jak soutn disciplnou, tak i slavnostn dekoranm hvem 8. ronku lucemburskho CULINERY WORD CUPU.
Ve vzpomnkovm a fotografickm prezu se vrtme k minulmu ronku tto svtov udlosti .2, kdy soutn jednikou v hodnot vznamu je ji pouze olympida. Termn podn svtov soute je 20 -24. listopadu tohoto roku.

.

Cukrsk program C spoval v tomto zadn:

-  1 slavnostn dezertn msa, kol nebo jednotliv kusy pro 6
    osob na libovoln tma

- 4 rzn jednotliv dezerty pro 1 osobu, pipraven jako tepl nebo
  studen

- 1 msa se sladkmi suenkami nebo okoldou, petit foure nebo friadise
  pro 6 oso (6-11 g/kus) 5 druh pro 6 osob + 1 degustan tal

- 1vstavn kus okoldy, cukru apod. vztahujc se k tmatu (vka 40 -
   60 cm)

 

 

 


Vytisknuto dne 23.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku