�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Okteto cukráøských variant Pavlíny Berzsiové / -2.

Autor: Jiøí Øezáè z Vìtrníku
Datum vyd�n�: 05.10.2010
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1441

Dezert Pigna collada, který je obemknut èokoládovou møížkou z tukové polevy Mohrenglanz. Èokoládová møížka je velmi jemná ozdoba, do které když se zakrojí tak se møížka lehce poddá pøíboru a v ústech se pøíjemnì a lahodnì rozplyne.

fiogf49gjkf0d

Pavlína Berzsiová se dnes již podruhé ohlíží s naším portálem za svými výrobky, které  zhotovila pøi pøíležitosti pøedvádìcí akce v Potravináøské škole a služeb v Brnì, Charbulovì ulici, kde pøedvádí jak lehce, rychle a zároveò i modernì je možné pøipravit chutné a dobøe vypadající dezerty, jejichž pøíprava vyžaduje minimum èasu. Pøi cukráøském kurzu viceprezidentky AKC byly používány cukráøské výrobky, suroviny a pomùcky od firmy FIALA.

  

Dezert Pigna collada, který je obemknut èokoládovou møížkou z tukové polevy Mohrenglanz. Èokoládová møížka je velmi jemná ozdoba, do které když se zakrojí tak se møížka lehce poddá pøíboru a v ústech se pøíjemnì a lahodnì rozplyne. Opìt je použita omáèka, oøechy v karamelu a kousek èerstvého ovoce, v tomto pøípadì hrozny a jablko.


Vytisknuto dne 03.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku