�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Velikonoce s FIALOU / - 3.

Autor: FIALA PRAHA, s.r.o.
Datum vyd�n�: 26.03.2010
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1374

Jableèné kousky smícháme s Quarbällchen hmotou. Prostøednictvím dávkovaèe na donuty vytvoøíme kroužky (pøípadnì i ruènì) a vložíme do oleje. Bìhem peèení kroužky èastìji obracíme. Teplota tuku: ca. 175 °C. Doba peèení: ca. 8 minut.

fiogf49gjkf0d


Jableèné kroužky - 70 ks

1500 g Querbällschenmasse - pøíprava viz. recept : Velikonoce s FIALOU / -1.
  600 g voòavých jablek, na jemno nakrájených
 
Zhotovení
Jableèné kousky smícháme s Quarbällchen hmotou. Prostøednictvím dávkovaèe na donuty vytvoøíme kroužky (pøípadnì i ruènì) a vložíme do oleje. Bìhem peèení kroužky èastìji obracíme.

Teplota tuku: ca. 175 °C

Doba peèení: ca. 8 minut

Jableèné kroužky po upeèení posypeme skoøicovým cukrem.

Uvedené suroviny nakoupíte u fa. FIALA - PRAHA, s.r.o.


Vytisknuto dne 08.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku