�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Velikonoèní berlínské vejce

Autor: FIALA - PRAHA s.r.o.
Datum vyd�n�: 09.04.2009
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1207

Koblihové tìsto bez odležení hned zpracováváme do tvaru vejce. Necháme nakynout po dobu 15 minut. Vejce tlakem vytvarujeme a necháme déle odležet. Po dobì ¾ kynutí necháme 10 minut odležet. Smažíme pøi teplotì 175 °C po dobu 7 minut bez poklice.

fiogf49gjkf0d

Berlínské vejce 60 ks

2400 g koblihového tìsta
1200 g Fruchti Top tøešeò

Vajeèný likér – Krémová náplò
300 g KSK
1000 g vody
80 g D pasty - vajeèný likér
vajeèný likér
Uvedené pøímìsi vzájemnì promícháme

Dekorace
Cukr mouèka

Pøíprava
Koblihové tìsto bez odležení (1200 g ) hned zpracováváme do tvaru vejce. Necháme nakynout po dobu 15 minut. Vejce tlakem vytvarujeme a necháme déle odležet. Po dobì ¾ kynutí necháme 10 minut odležet. Poté smažíme pøi teplotì 175 °C po dobu 7 minut bez poklice. Po vychladnutí výrobek rozkrojíme a naplníme Fruchti Top tøešní a vajeèno-likérovou náplní.
Speciální suroviny uvedené v receptuøe, nakoupíte u firmy Fiala–Praha s.r.o. a poboèkách, viz banner nalevo.


Vytisknuto dne 02.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku