�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Italský veletrh SIGEP aktuálním lékem pøicházející krize

Autor: Jiøí Øezáè z Vìtrníku
Datum vyd�n�: 06.01.2009
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1153

Proto vám tento gigant oborového výstavnictví nabízí pomocnou ruku v možnosti návštìvy nejvìtšího svìtového pøedstavení tradièní výroby cukráøství, pekaøství a zmrzlináøství SIGEP 2009 – 17.- 21. ledna 2009, na Výstavišti v Rimini v Itálii.

fiogf49gjkf0d

Dìjiny se vyznaèují svým neustálým pohybem, jehož  pùsobení mùže být nachýleno v pøíznivém èi zcela opaèném smìru. Bohužel se právì v souèasnu nacházíme ve vývojové poloze, kdy budoucnost nemusí být, a zøejmì ani nebude, pro nìkteré z nás pøíliš pøíznivá. Jak je známo z neomylných dat historie, zátìž všerùzných nepøízní pøežívají jen ti nejsilnìjší, potažmo ti nejlepší. K tomu aby se zájem spotøebitelù v jejich zúžené finanènì manévrovací situaci neodklonil od dveøí našich cukráren, bude k tomu stoprocentnì nutná inovace našich výrobkù i èinnosti. V otázce kde nalézt optimum takovéhoto øešení nabízí odpovìï nejvìtší cukráøský a zmrzlináøský veletrh svìta SIGEP v italském Rimini, který se koná v již  blízkém termínu tohoto mìsíce a mající ve svém programu další, výrazným  zpùsobem zastoupenu, oborovou složku pekaøství. U nás je zatím výraz krize projednáván spíše ve verbální rovinì, ale svìt znalý výkyvù a dopadù rozmarù v tržním hospodáøství, se  na tento nálet „ekonomického saranèete“ pøipravuje s nesmírnou vážností.
Stejnì tak i nejpopulárnìjší a nejvìtší oborový veletrh svìta SIGEP, jehož konání kromì evropského pùsobištì, se nalézá též i v Severní a Jižní Americe, svým námìtem nejenom zodpoví mnohé  ze souèasna palèivých otázek, ale svou podobou je i svým návštìvníkùm dokáže v praktických ukázkách pøedvést prostøednictvím všech trendù, které cukráøský, zmrzlináøský  a pekaøský obor dokázal vyprodukovat v období pøedešlé doby do souèasna.
Proto vám tento gigant oborového výstavnictví nabízí pomocnou ruku  v možnosti návštìvy nejvìtšího svìtového pøedstavení tradièní výroby cukráøství, pekaøství a zmrzlináøství SIGEP 2009 – 17.-21. ledna 2009, na Výstavišti v Rimini v Itálii, kde se mùžete mnohé dozvìdìt i pouèit v tíživé situaci, která je svou podstatou premiérovým nóvem v našem dosavadním oborovém pùsobení.

• Nabídka návštìvy veletrhu s odborným  zájezdem
• Nabídka pro individuální návštìvníky: V.I.P. vstupenky a rezervace ubytování, katalog –zdarma

Požadavky na informace, zájezd,  vstupenky, ubytování adresujte na naši kanceláø email: j.voda@ics-prague.cz.

Informace o veletrhu na www.sigep.it a www.ics-prague.cz


Ing. Jan Voda ICS
zastoupení veletrhu SIGEP pro ÈR a SR.
Wolkerova 9, 160 00 Praha 6
tel: +420 224312163 fax:+420 224312164.
e.mail: j.voda@ics-prague.cz,
www.ics-prague.cz, www.riminifiera.it

Ve struèných bodech vám pøedkládáme nabídkový program letošního SIGEPu v pøímoøském Rimini.
SIGEP 2009 – výbìr z doprovodných programù a mistrovství

Zmrzlina na stùl “TROFEO ENZO VANNOZZI”: Mezinárodní soutìž družstev – úèastní se Argentina, Brazílie, Francie, Itálie, Maïarsko, Španìlsko a USA – pøipravují pøed publikem tøi zpùsoby mistrovské pøípravy.

 “SIGEP BREAD CUP": Mezinárodní pekaøské mistrovství – úèastní se družstva – Belgie, Australie, Israele, Maïarska, Itálie, Španìlska, Francie, Mexika, Portugalska a Nìmecka.

 “CAMPIONATO ITALIANO DI CIOCCOLATERIA” – italské mistrovství v èokoládì – kvalifikace na mistrovství svìta v Paøíži 2009.

 “TROFEO SENSORIALE SIGEP CHOCOCLUB” -  soutìž 10 mistrù cukráøù s èokoládovým tématem a s následnou degustací

 “IL LABORATORIO DELLE IDEE EUROPEO": soutìž družstev “ inovace pro tradièní “umìleckou” zmrzlinu .

 “Cocktail party di POLI.Design” – design a inovace interiérù – architektonické projekty

“ Campionato Italiano di Pasticceria Juniores - Trofeo Bonati” – italské cukráøské juniorské mistrovství

 ''LEZIONI DAI CAMPIONI DEL MONDO DI PIZZERIA'' – itaští svìtoví mistøi – instruktoøi ve výrobì pizzi zdarma školí

 “SICILY DAYS” – prezentace a degustace tradièního sicilského a støedozemního  cukráøství a zmrzlináøství

 “TEAM ITALY AL WORLD PASTRY TEAM CHAMPIONSHIP” – prezentace italského cukráøského teamu pro mistrovství svìta


Vytisknuto dne 27.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku