�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Vnon drek - SIGEP 2009 !!!

Autor: red.
Datum vyd�n�: 08.12.2008
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1142

A prv v tomto smru k vm pichz s mylenkou drkov originality nabdka sladkho zjezdu na cukrsk, zmrzlinsk a pekask veletrh do pmoskho Rimini, kde se nm v jednom bodu svta pedstav neuviteln nabdka cukrskho oboru.

fiogf49gjkf0d

Vnon obdob je pro vtinu z ns asem, kdy se odpoutvme od pozemskch starost a nechvme svmu duevnu hrt prvn housle, jejich tkliv strunn hlas v ns probouz ono krsno, jemu nen dovolen prchod mon i po cel rok dky perzn palet povinnost a mnohch dalch vliv.
Doba rozzenho vnonho stromku s sebou pin i jednu starost, by pjemnho rzu, s kterou si lmeme hlavu kad rok. Jake drek pro sv blzk uloit pod vn jehli vonc symbol Vnoc.
Jakoe nebv opakovan vtip vtipem, tak ani tomu tak nen u opakovan podoby drk, kter dostv mnohdy pravideln rytmus ustlenho zvyku a nen tm, co by v ns rozehlo pjemn pocit v hloubi due tajemnch emoc.
A prv v tomto smru k vm pichz s mylenkou drkov originality nabdka sladkho zjezdu na cukrsk, zmrzlinsk a pekask veletrh do italskho pmoskho Rimini, kde se nm v jednom bodu svta pedstav neuviteln nabdka toho, co zmnn obory obn.
K t se ad i nvtva nejmen republiky svta na hoe Monte Titno poloenho sttu San Marino, vzdlenho od Rimini 23 km.

Bl se  as svtku SIGEP,  kter je vnovan vem  tradinm vrobcm: cukrm, zmrzlinm a pekam.

Ji od 17. do 21. ledna 2009 se otevou brny jubilejnho 30. ronku tto svtov pehldky cukrskho zmrzlinskho a pekaskho umn.
Chceme-li aby nae profesn rove mla vzestupn trend, je vskutku nezbytn pouit se v mstech, kde se koncentruj pikov vrobky, vetn ukzkovch akc hrajc oborov prim celho svta.

 

e okolda me mt mnoho podob, tvar, chut npln a mnoho dalho v kad cukr, kter se zpracovvnm tto pochutiny kakaovho pvodu zaobr. Avak to, e s okoldou me bt i spojena odvn mda, nen zleitost a tak pln bnou, jak ns o tom pokad v minulosti pesvdila mdn plata krsnch modelek.
okoldovnit gurmni se mohli seznmit s paletou kakaovch produkt, bonbon,  esteticky npaditch bonbonirovch krabic, okoldovch obal, forem, stroj na lit okoldy, okoldovmi tunely a dalmi zazenmi k tvorb tto populrn pochoutky.



Obdobn lze hovoit o zmrzlinch, a to nejenom o pastch, aromatech, krmech, termopepravkch, strojch a zazench, ale  t o nabdce nepebernho zmrzlinovho sortimentu doslovn se vm vudy. Co nabdka, to ochutnvka a to tm doslovn na kadm kroku. Chuov technologie se ubrala ji vychozenm smrem, ale nkolikrt se bylo mon setkat se snahou vyboit do netradin chuov polohy, jak tomu bylo v ppad okoldov zmrzliny s ingredienc chilli papriky.

 
Kde je zmrzlina, tam jsou i pohry. A zde se nvtvnick oi pokochaly na vtvarnm proveden sklennch i keramickch ndob originlnho italskho slohu, jen se prezentoval s vekerou laskou grci, v mnohdy a neuvitelnch podobch v nekonenm odstnu rznobarevnosti.
Zkusme nartnout prezov profil veletrn nabdky. Jen v cukrskm odvtv, kde jsme napotali vce ne stovku vrobnch a pomckovch poloek, meme jen namtkov uvst nkter z nich, a to: suroviny, polotovary, dortov stojany, destilty, emulgtory, elatiny, pstroje a zazen veho druhu, chladc vozy, mln produkty atd., atd.
Do stpkovit piblenho veletrnho vbru je nutn dle piadit poteby pro potravinskou hygienu, istic a dezinfekn prostedky, bioprodukty, klimatizan zazen, potae, kontroln systmy, registran pokladny a vbec ve, co s cukrskm, respektive restauranm oborem ve vysplm svt souvis.

- dejte o V.I.P. vstupenky
- nezapomete si zajistit pedem rezervace ubytovn.
- pihlaste se na zjezd podan pro odbornky ve spoluprci s CK ALFA TOUR v termnu 16.1.-20.1.
Informace, rezervace ubytovn, dosti o vstupenky a pihlky k zjezdu dejte na :
Ing. Jan Voda ICS
Zastoupen veletrhu SIGEP pro R a SR
Wolkerova 9, 160 00 Praha 6
Tel. 224312163
Fax: 224312164
e.mail:
j.voda@ics-prague.cz
www.ics-prague.cz
www.sigep.it


Vytisknuto dne 16.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku