�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


GASTROHRADEC 2008

Autor: AKC ÈR
Datum vyd�n�: 13.04.2008
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1081

Absolutní vítìz v soutìži seniorù kuchaøù i cukráøù obdrží „Pohár Rudolfa Pøibyla“
jako nejvyšší ocenìní a titul MISTR REPUBLIKY.
Pøipravující škola vítìzného juniora obdrží prestižní cenu Gastro Hradce „Pohár Milana Burdy“.

fiogf49gjkf0d

XIII. roèník národní soutìže kuchaøského a cukráøského umìní s mezinárodní úèastí
a III. roèník mistrovství republiky kuchaøù a cukráøù

17. duben 2008 Kongresové centrum Aldis Hradec Králové

Absolutní vítìz v soutìži seniorù kuchaøù i cukráøù obdrží „Pohár Rudolfa Pøibyla“
jako nejvyšší ocenìní a titul MISTR REPUBLIKY.
Pøipravující škola vítìzného juniora obdrží prestižní cenu Gastro Hradce „Pohár Milana Burdy“.

V letošním roce bude opìt udìlena cena Primátora mìsta. 
 
Nejúspìšnìjší soutìžící v roce  2007

zleva J. Šebestová, M. Hrbková, R. Èermáková

 

Marie Hrbková - Juniorský národní tým ÈR

  

Radmila Èermáková - Hotel International, Brno

  

Jitka Šebestová - VOŠ, SOŠ, SOU Bzenec

SOUTÌŽNÍ KATEGORIE

Cukráø senior

C/1
Mísa Petits Fours pìt druhù po osmi kusech (celkem 40 ks) s výzdobou jako hlavním bodem (skulpturou), která vhodnì doplòuje mísu. Každý Petit four musí mít rozdílnou náplò. Od každého druhu musí být jeden kus k nahlédnutí (rozkrojení)
 
C/2
Šest samostatných stejných dezertù a slavnostní dort o váze min.2kg na stejné téma

 C/3
Ètyøi rozdílné dorty o velikosti 12porcí z toho dva dorty s vykrojenou porcí k degustaci
 

Nejúspìšnìjší junioøi roku 2007

 

 Vladislav Petr - VOŠ, SOŠ a SOU Bzenec

  

  

Kristýna Vítù, SŠHaS Kromìøíž

  



Vìra Køižanovská, SHŠ Bukaschool Most

 Vladislav Petr s trenérkou a øeditelem školy - VOŠ, SOŠ a SOU Bzenec /Cena M. Burdy/

Vladislav Petr získal i cenu primátora mìsta Hradec Králové

Cukráø junior do 21 let

C/J1
Dva rùzné slavnostní dorty o velikosti 12porcí - volné téma z toho jeden dort s vykrojenou porcí k degustaci

 C/J2
Mísa Petits Fours ètyøi druhy po osmi kusech (celkem 32 ks) každý Petit four musí mít rozdílnou náplò. Od každého druhu musí být jeden kus k nahlédnutí (rozkrojení)
 

 C/J3
Šest samostatných talíøových dezertù

Kuchaø senior

K/1
Slavnostní mísa pro osm osob +dva druhy omáèek, jeden vzorový talíø s 1porcí
a dvouporcová teplá restauraèní mísa prezentovaná ve studeném stavu + jeden druh omáèky
a vzorový talíø s 1porcí.

 K/2
Šest druhù pøedkrmù na talíøích
a pìtichodové menu vè. sladkého kuchaøského dezertu

 K/3
Šest druhù finger foods po šestiti kusech z toho tøi druhy teplé a tøi druhy studené
+ vzorový talíø s 1porcí.(od každého druhu jeden kus)
a tøíchodové menu prezentované ve studeném stavu
 
Kuchaø junior do 21 let

 K/J1
Slavnostní mísa pro osm osob + dva druhy omáèek, jeden vzorový talíø s 1porcí 

 K/J2
Dvouporcová teplá restauraèní mísa prezentovaná ve studeném stavu + vzorový talíø s 1porcí
a ètyøchodové menu vèetnì sladkého kuchaøského dezertu
 
 K/J3
Šest druhù finger foods po šesti kusech z toho tøi druhy teplé a tøi druhy studené
+ vzorový talíø s 1porcí(od každého druhu jeden kus)

 Zvláštní kategorie

Z/C
  „Artistika“ skulptura z cukráøských surovin (karamel, èokoláda, marcipán, slané peèivo,tuk...)
 
 Z/Z
  „Artistika“ zeleninové a ovocné skulptury (vyøezávané ovoce a zelenina)
 
Z/JC

Z/JZ
Zvláštní výrobek juniorù do 21 let – zadání stejné jako u seniorù

KATEGORIE PRO HANDICAPOVANÉ

 H/K
Kuchaøský výrobek – volné téma

 H/C
Cukráøský výrobek – volné téma

 H/Z
Zvláštní výrobek – volné téma

 SOUTÌŽ DRUŽSTEV

D/D
Družstvo hotelù a firem v jakémkoli poètu soutìžících, minimálnì však tøi nad 21 let zastoupené v soutìžních kategoriích K, C, Z (v každé kategorii min. jeden soutìžící)
 
D/J
Družstvo juniorù do 21 let v jakémkoli poètu soutìžících, minimálnì tøi v soutìžních kategoriích K, C, Z (v každé kategorii min. jeden soutìžící)

 



Vytisknuto dne 25.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku