Cukrář.cz

Reklama



SIGEP 2007 - NOVÉ LOGO

20.09.2006 | Autor: | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

 “ SLADKÁ ITALIE – PŘEHLÍDKA VÝROBY”

Vážení cukráři, byť se s námi ještě mazlí vroucnost slunečních paprsků, v ráji cukrářských veletrhů v italském Rimini se již připravují směsi cukrářských nabídek pro potěšení vašich sladkých duší a též i pro možnost upravit vaše ledové pochoutky dle poslední módy á la Itália. Italští mistři jsou nejenom výborní zmrzlináři, ale též i rození designéři a pro letošek připravili novou reklamní upoutávku, jejímž prostřednictvím budou až do zahájení 28. ročníku Mezinárodního veletrhu výroby zmrzliny, cukrářství a pekařství – SIGEP 2007 prostřednictvím našeho listu informovat v jakém stádiu se zmrzlinářský, cukrářský a pekařský veletrh vyvíjí.

Po mnoha letech SIGEP (konaný od 20. do 24.ledna 2007 na Výstavišti v Rimini) změnil své logo a opět svěřil svůj design riminské agentuře Gambarini&Muti, která také vytvářela minulé logo Mezinárodního veletrhu tradiční  výroby zmrzliny, cukrářství a pekařství. Gambarini&Muti je odpovědná také za image veletrhu 2007.

NOVÉ LOGO

Hlavní image veletrhu musí representovat širokou škálu produktů, slovo SIGEP se stalo jednodušším a lépe čitelným.
Název byl proto pro rok 2007 graficky předělán.
Poutavý prvek, důležitý k zajištění, že bude snadno zapamatován, je představován písmenem “i”, centrálním a zlato-žlutě zbarveným v základní verzi, ale užit v různých barvách dle jednotlivých sektorů veletrhu.
POZNÁMKY K VIZUALIZACÍM OBRAZU 2007

Ženská postava (hlava až ramena) byla představena v minulém roce, aby charakterizovala “módní produkt”. Tento rok, za účelem dalšího zdůraznění role veletrhu jako trend udávající události, je udaný aspekt posunut ještě dále: ženská postava je nyní celá a účastní se, v různých formátech, módní přehlídky klíčových produktů SIGEPu.

Postava překvapuje pro své oblečení, virtuálně vytvořené mistry cukráři a zmrzlináři. Šaty jsou dlouhé a významné – pro večerní události.

Toto jsou různé verze obrazu SIGEPu 2007

Pro výrobu zmrzliny. Stékající poleva horké čokolády teče přes zmrzlinu, smetanové volány modelky. 


Pro cukrářství, modelka předvádí širokou sukni jako vrstvené svatební šaty se silnými stopami umění.

Zatím tedy Sigep v této vstupní podobě. Za krátký čas vás seznámíme  s jakou prezentační nabídkou škály tradičně širokého cukrářského sortimentu hodlá riminský veletrh oslovit své návštěvníky.


Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.