Cukrář.cz

Reklama



26. Mezinárodní veletrh výroby zmrzliny, cukrářství a pekařství – SIGEP 2005

07.01.2005 | Autor: red | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

 

  • Plocha 90 000m2, 800 vystavovatelů (vybavení, přístroje, technologie, hotové výrobky a polotovary, dekorace, doplňky, vybavení a příslušenství, služby, tisk a publikace, …)
  • Výrobní chutě Itálie (hala A7)
    • Novinka
    • Výroba cukrovinek – „Giro d’Italia” výrobních chutí – výjimečná cesta skrze různé italské regiony, vyzdvižení kreativity výrobců
      • Jižní Itálie – sobota 22.ledna
      • Centrální Itálie – neděle 23.ledna
      • Severní Itálie – pondělí 24.ledna
      • Závěrečná přehlídka italského dobrého vkusu – úterý 25.ledna
    • Sobota 23.1. – Confartifianato Alimentazione představí, jako poctu Rimini, „Koktejly a led“, opravdovou diskotéku s ledem založenou na nápojích všech chutí
    • A jiné…
  • Velké forum zmrzliny (hala C3)
    • Každý den předvedou hlavní oborové asociace Italskou zmrzlinářské řemeslo
      • 22.-23.ledna (sobota, neděle) organizuje Unie mistrů výroby zmrzliny – pozornost bude věnována novým trendům v chutích zmrzliny: použití ovoce a zeleniny s inovovanými technikami, nové typy podávání a do hloubky probíraná reference o nových surovinách
      • pondělí 24.ledna – tradiční setkání s „Podává se zmirzlina“ od Cogela Fipa

ú          menu kompletně sestavené ze zmrzliny

ú          soutěž mezi Itálií, vedenou Maurem Petrinim – mistrem italského zmrzlinářství, který následuje 40-tiletou tradici rodiny, a Španělskem, vedeným Angelem Corvittem, jedním z nejznámějších španělských zmrzlinářů na mezinárodní úrovni

      • úterý 25.ledna – „Mezinárodní zmrzlinová soutěž”, organizuje SIGA a komise pro ocenění zmrzlinářského řemesla
      •  „Gelato dell’Amore“ (Zmrzlina miláčků)  - nápady z Italské zmrzlinářské akademie na typické zmrzlinové lahůdky pro den svatého Valentýna (hala C7)

ú          každý den živé představení, které stojí zato vidět

ú          základem zmrzliny „miláčků“ bude čokoláda přepracované do červena, k tomu ochucené černé třešně, šípky nebo fialky

 

  • Největší cukrářské forum (hala B3)
    • Sobota 22.ledna – „Sigepgiovani“ (SIGEP scéna mladých)
      • Žáci výcvikových škol budou vystupovat jeden den samostatně  a následně po boku italských a zahraničních profesionálů
      • 6 škol z Lanceniga (TV), Brescia, Turínu, Tonezza del Cimone (VI), Serramazzoni (MO) a Trevana (Švýcarsko)
    • Neděle 23.ledna  a pondělí 24.ledna – oficiální soutěž – Italský juniorský a seniorský šampionát
    • Forum zakončí ohromující chuťová akrobacie v podání párů složených z cukráře a zmrzlináře, kteří předvedou sladké a zmrzlinu, horké a studené, tekuté a ztuhlé, měkké a křupavé v chodu „Sladké a zmrzlina, ovoce a ovoce ve skořápce a čokoládě“
      • Organizuje Italská akademie mistrů cukrářů a Unie mistrů zmrzlinářství

 

  • Velké pekařské forum (Hala B5)
    • Velká soutěž organizovaná Italským klubem Richemont
      • 9 týmů z Itálie a zahraničí (Velká  Británie, Belgie, Rakousko, a Irsko), složené z pekařů a pekařek
      • soutěží se ve výrobě a ukázkách pekařských výrobků
      • pečení chleba bude také základem dalších plánů organizovaných Confartifianato Alimentazione
  • A další
    • SIGEP také nabízí něco pro milovníky čokolády Chocosigep (hala A3), organizuje Chococlub
    • Předváděcí sekce zasvěcená čokoládě – pořádá Akademie čokolády (hala A1)
    • Forum obalů (hala A5) – pozoruhodná přehlídka technik
    • Představení v zóně Rimini Piazza

 

RIMINI FIERA S.p.A.

Edice 26

Otvírací doba: 9,30-19,30 , poslední den 9,30- 17,00

Vstupné –31 EUR

www.sigep.it

informace pro tisk: +39 0541 744510, e.mail: n.evangelisti@riminifiera.it

 

 


Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.