Cukrář.cz

Reklama



Laskonky

15.1.2002 | Autor: Libuše Bažantová | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
350 g jemného krystalového cukru
170 g bílků
100 g moučkového cukru
200 g strouhaného kokosu

POSTUP PŘÍPRAVY
150 g krystalu svaříme na nit. Bílky ušleháme se zbylým krystalem, po částech přidáme svařený cukr a lehce vmícháme moučku smíchanou s kokosem. Lžící rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech z hmoty
placičky a usušíme ve velmi mírné troubě (ke konci můžeme troubu pootevřít). Po vychladnutí plníme krémem, který máme rádi (např. kávový nebo oříškový).

Dnes je neděle 20. srpna 2017
svátek slaví Bernard, zítra Johana

Top 5 měsíce

Reklama

Tipy na recept

Reklama

(c) 2001-2017 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.