Cukrář.cz

Reklama



Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -2.

05.10.2010 | Autor: Jiří Řezáč z Větrníku | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Pavlína Berzsiová se dnes již podruhé ohlíží s naším portálem za svými výrobky, které  zhotovila při příležitosti předváděcí akce v Potravinářské škole a služeb v Brně, Charbulově ulici, kde předvádí jak lehce, rychle a zároveň i moderně je možné připravit chutné a dobře vypadající dezerty, jejichž příprava vyžaduje minimum času. Při cukrářském kurzu viceprezidentky AKC byly používány cukrářské výrobky, suroviny a pomůcky od firmy FIALA.

  

Dezert Pigna collada, který je obemknut čokoládovou mřížkou z tukové polevy Mohrenglanz. Čokoládová mřížka je velmi jemná ozdoba, do které když se zakrojí tak se mřížka lehce poddá příboru a v ústech se příjemně a lahodně rozplyne. Opět je použita omáčka, ořechy v karamelu a kousek čerstvého ovoce, v tomto případě hrozny a jablko.


Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.