Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: pálená hmota'

Od: Zdeněk

Vloženo: 01.10.2004 18:53:52

Dobrý den,mě se to stalo také,bylo to dáno převážně změnou hladké mouky,která obsahuje málo lepku a tudíž při restování se pálená hmota málo uzavře i když se déle nahřívá,také jsem to zažil v pekárně,nejlepší je dát pálenou hmotu na stranu,uvařit novou a starou do toho přidat,ne najednou,ale třeba,co kotel to 1/3staré hmoty.Ať to vyjde.Zdraví Zdeněk


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.