Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: '

Od: Johny

Vloženo: 02.04.2009 22:55:13

Zdravím Helenko, děkuji za pochvalu, přiznávám, že se červenám :-), ne teď vážně, jen se snažím malinko pomoci té naší cukrařině.
Pokud vím, nebo mohu radu vyhledat rád pomohu, samozřejmě jsou určité věci a receptury, které jsou tzv. cukrářovo "know how" a tyto věci jsou cukrářovo malé tajemství.
Jinak na dorty používám poměr na ganache tento - 0,820 g smetany ke šlehání, 0,550 g opravdu kvalitní tmavé čokolády. Upozorňuji, že se jedná o poměrně tuhý ganache. Takže kdo chce ganache měkčí, musí ubrat čokoládu.

Ještě jednou děkuji, s pozdravem Johny.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.