Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: bílý karamel'

Od: Johny

Vloženo: 01.04.2009 22:02:52

Ná základě množících se dotazů na recepturu na karamel - nemám je ovšem ověřené, protože u nás není dostupný dostatečně kvalitní cukr na přípravu karamelu (kromě homolového) -

2,500 kg kostkový cukr, 0,400 g škrobový sirup, 1,000 kg voda
potravinářská barva, kyselina citrónová, vinan

nebo

1,100 kg cukr krupice, 0,009 kg olej, 0,002 vinný kámen, 0,140 kg glukoza


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.