Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: řez straciatella'

Od: Johny

Vloženo: 22.03.2009 10:25:15

Zákusek Straciatella si samozřejmě můžete udělat i doma. Základním fíglem Straciatelly jsou totiž ony malé kousky čokolády. Ty si zakoupíte v obchodě - jsou mezi sypáním na dorty - takové malé čokoládové šupinky, u profesionálů nazývané Scaglieta (itálie). Nejlepší (dle mého názoru) je straciatella z tmavých plátů (receptury na tmavé pláty a Sachr pláty jsem již vypisoval v příspěvku "minizákusky" z 23.03.2009), které si můžete malinko potřít nutelou (nemusíte), na to rozetřete ušlehanou šlehačku kterou opatrně smícháte s "šupinkami čokolády", poté přiložíte opět plát a takto můžete pokračovat. Jenom pozor při výběru šlehačky, měla by mít minimálně 33% tuku, jinak bude řídká a bude vám z řezu vytékat. Doporučuji použít ztužovač.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.