Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Kynuté koláče s tvarohem'

Od: Hrdličk

Vloženo: 20.03.2009 10:14:13

Vyzkoušela jsem jiz spoustu receptů na plněné kynuté koláče, nahoru drobenka.
Některé byly dobré, ale pořád nemohu přijít na to, abych upekla koláč, který bude mít jen tenoučké těsto a mnoho nádivky. Prostě nikdy se mi nepodaří taková "skořápka" těsta. A ten tvaroh (i když ho dávám dost) se mi v tom koláči ztratí. Je tam sice cítit, ale není skoro vidět. Zkusila jsem do tvarohu zamíchat prášek puding, ale i přesto se to ztratí. Makové, ořechové, povidlové (náplň uvnitř), jsou dobré, náplně tam je hodně. Ale tvaroh bůhví proč se nějak ztratí do těsta.
Neznáte někdo recept na to tenké těsto? Už jsem zkoušela jen z hladké mouky (z polohrubé je více póru), pak jsem zkoušela dávat jen malinko těsta, jen takový "papír", i přesto to není to pravé.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 19. března 2024
svátek slaví Josef, zítra Světlana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.