Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: čokoládové bonbony'

Od: CzechLawyer

Vloženo: 21.01.2009 9:01:58

Dobrý den, nevím, co je to za formu, ale možná máte podobný problém jako já před časem, taky jsem se tu na to v jednom fóru ptala.

Hlídejte si teplotu čokolády. V domácích podmínkách v menším množství se to hlídá těžko a na krajích se lehko přehřeje a pak nejde vyklopit. Když ji správně vytemperujete, tak jde fakt sama. Návody jsou na internetu. Chce to zkoušet a zkoušet.

Můžu se zeptat, kde je taková zajmavá čokoládovna? Mrkla bych se tam :)


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.