Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Cukroví'

Od: Blanka Kubištová

Vloženo: 26.11.2008 11:04:06

K vašemu příspěvku bych chtěla něco dodat, mám potravinářskou školu a v každém případě souhlasím, že potraviny musí být nezávadné. Nesouhlasím však s vámi, když píšete že by jste chtěla vidět, kdo by prošel kontrolou. Je snad samozřejmností, že pečivo musí být hlavně na hladné a suchém místě, toť vše paní. To, že musíte zapisovat č.šarže materiálu je asi důvod proč říkáte nesmysly.Škoda že nezapisujete, kolik mají dnes pekařské suroviny E a jiné chemie, které naše babičky ani neznaly a to je důvod proč česká republika je na 1.místě v rakovině tlustého střeva. Pošlete na rozbory např. vepřové konzervy, dlouhou dobu se tím zabývám a takových závadných výrobků je cca 85%. Takže domácí pečivo je proti tomuto vysoce ekologické a nezávadné. Určitě ho žádná domácí pekařka, cukrářka neskladuje i s čokoládou doma pod postelí.Možná vám spíš vadí, že z té práce v zaměstnání jste natolik unavená, že již nejste schopna privátně nic napéct. Trochu z vás - promiňte- mluví asi závist. Přeji všem kuchařkám pevné zdraví a jen tak dále.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 16. dubna 2024
svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.