Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Štafetky'

Od: Helena

Vloženo: 16.01.2008 9:38:19

Tak napíšu ten krém, ale než napíšu množství tak chci říct, že si opravdu můžete udělat krém na jaký jste zvyklá, je to totiž uvařený puding rozšlehaný s máslem a přidá se do něho cca 1 plná kávová lžička gruntu. Rozmíchá a hotovo. V cukrárnách si dělají cukrářky taky své rozpisy.
A teď množství:
4 dl mléka
1 vanilkový puding
8 Dg cukr
1/2 másla
Uvaříte hustší puding - cukr dáte hned do mléka, pak puding, uvařit do husta. Pocukrovat povrch (aby se neudělal škraloup), nechat vychladnout.
Vychladnutý puding dáte do šlehače, rozšleháte a přidáváte po kouskách máslo, pořádně rozšlehat!!!
Zkusit, pokud se bude zdát málo sladký možno přisladit moučk. cukrem. Po dobrém ušlehání přidáte 1 plnou kávovou lžičku kávového logru a rozšleháte. Tím je krém hotový.
Natřít štafetky - nepřeplácat, protože štafetky jsou malinké, takže toho krému se tam moc nevleze. Stočit, zabalit do pečícího papíru, ale tak, že papír dole přečnívá, nahoře je štafetka celá přikrytá a přečnívající papír je menší než spodní, na ten papír přiložit k roládce dlouhé pravítko, pevně držet a spodní přečnívající papír tahat a a tím se roládka pevně utáhne.
Snad jsem Vám tím utahováním nepopletla hlavu, však pohrajte si s tím, a když do nepůjde, tak se taky nic neděje.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.