Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Štafetky' |
Od: Helena |
Vloženo: 16.01.2008 9:38:19 |
Tak napíšu ten krém, ale než napíšu množství tak chci říct, že si opravdu můžete udělat krém na jaký jste zvyklá, je to totiž uvařený puding rozšlehaný s máslem a přidá se do něho cca 1 plná kávová lžička gruntu. Rozmíchá a hotovo. V cukrárnách si dělají cukrářky taky své rozpisy. A teď množství: 4 dl mléka 1 vanilkový puding 8 Dg cukr 1/2 másla Uvaříte hustší puding - cukr dáte hned do mléka, pak puding, uvařit do husta. Pocukrovat povrch (aby se neudělal škraloup), nechat vychladnout. Vychladnutý puding dáte do šlehače, rozšleháte a přidáváte po kouskách máslo, pořádně rozšlehat!!! Zkusit, pokud se bude zdát málo sladký možno přisladit moučk. cukrem. Po dobrém ušlehání přidáte 1 plnou kávovou lžičku kávového logru a rozšleháte. Tím je krém hotový. Natřít štafetky - nepřeplácat, protože štafetky jsou malinké, takže toho krému se tam moc nevleze. Stočit, zabalit do pečícího papíru, ale tak, že papír dole přečnívá, nahoře je štafetka celá přikrytá a přečnívající papír je menší než spodní, na ten papír přiložit k roládce dlouhé pravítko, pevně držet a spodní přečnívající papír tahat a a tím se roládka pevně utáhne. Snad jsem Vám tím utahováním nepopletla hlavu, však pohrajte si s tím, a když do nepůjde, tak se taky nic neděje.
|
|
|
|
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|