Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: cokoladova poleva'

Od: Johny

Vloženo: 31.12.2007 0:14:27

Vážená Ilonko! Pokud opravdu používáte čokoládovou polevu, není vůbec třeba temperovat. Pokud by jste použila pravou čokoládu, pak je třeba temperovat, ale pravá čokoláda se neředí ztuženým tukem, ale kakaovým máslem. Zřejmě se bude jednat bohužel o nějakou vaši technologickou chybičku v teplotě. Při použití čokoládové polevy stačí polevu nahřát, nesmí vás pálit na prstě, a doředit rozpuštěným (ne vařícím) ztuženým tukem a můžete již rovnou potahovat. Moje maminka peče léta vynikající cukroví, používá polevy a dílo se jí opravdu daří, postupuje dle tohoto návodu.
Ať se dílo daří a neodradí vás nějaký neúspěch! Berte to jako výzvu.
Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.