Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'cokoladova poleva'

Od: Ilona

Vloženo: 30.12.2007 18:08:55

leta pecu cukrovi a letos jsem chtela mit obzvlast hezkou polevu. pujcila jsem si knihu o cokolade a polevu jsem delala presne podle postupu - ve vodni lazni rozehrat cokoladu a s trochou ztuzeneho tuku, zahrat cca na 40°, pote zc hladit a znovu ohrat. Cukrovi s polevou jsem nechala ztuhnout v chladnejsi mistnosti, kde je cca 18-20°, kde neni vlhko a presto poleva byla nejdrive moc hezka , ale asi po 10 dnech zmatovatela a udelaly se na ni mikroskopicke tecky. Moje kamaradka, ktera delala polevu podle oka, ji ma lepsi nez ja. Potrebovala bych poradit, kde jsem udelala chybu.Dekuji.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.