Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: hmota bezé'

Od: Helena

Vloženo: 13.12.2007 18:17:35

17 Dg cukr krupice
7 Dg hladká mouka
26 Dg bílky
7 Dg ořechy strouhané

Bílky s cukrem ušlehat na tuhý sníh, lehce zamíchat prosátou mouku a oříšky. Rozetřít na pečící papír a lehce stejnoměrně pocukrovat. Záleží na troubě, ale péct asi tak při 170 st. C - nepřepéct !
Po upečení je hmota světlá, cukr udělá na hmotě takovou "krustu".
Je to vyzkoušené! Tak mnoho zdaru přeju.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.