Zpět na úvodní stránku databáze dodavatelů Portál Cukrář.cz
Vyhledávání: 
rozšířené možnosti hledání I inzerce I přidat firmu 
 
Zákony, vyhlášky Výběr kraje
zpět na seznam sekcí

Nalezené firmy (nalezeno 22 firem, zobrazeny firmy 1 až 15)
  Zákony: Potraviny
Zákony a vyhlášky
http://www.jidelny.cz/zakony.asp?rubrika=4 - Hlavní město Praha
 
  Zákony: Zdraví a hygiena
Zákony a vyhlášky
http://www.jidelny.cz/zakony.asp?rubrika=5 - Hlavní město Praha
 
  Zákony: Práce
Zákony a vyhlášky
http://www.jidelny.cz/zakony.asp?rubrika=6 - Hlavní město Praha
 
  Zákony: Školství a státní správa
Zákony a vyhlášky
http://www.jidelny.cz/zakony.asp?rubrika=6 - Hlavní město Praha
 
  Zákony: Finance
Zákony a vyhlášky
http://www.jidelny.cz/zakony.asp?rubrika=8 - Hlavní město Praha
 
  Zákony: Ostatní pro stravovaní
Zákony a vyhlášky
http://www.jidelny.cz/zakony.asp?rubrika=9 - Hlavní město Praha
 
  Aktuální znění sbírky zákonů
Aktuální znění Sbírky zákonů ČR od roku 1995 do součastnosti, možnost fulltextového prohledávání, finanční zpravodaj, právní předpisy, které potřebujete pro svou práci.
http://www.podnikame.cz/sbirka - Hlavní město Praha
 
  Bc.Petr Císař - Proficonsulting
Poradenství v gastronomii,ubytovací služby
http://www.p-cs.net - Hlavní město Praha
 
  Elektronická zbierka zákonov SR
Denne aktualizovaná verzia Zbierky zákonov SR, vytváraná z originálnych podkladov MS SR, k dispozícii nepretržite a bezplatne.
http://www.zbierka.sk - Slovensko
 
  ePrávo
Denne nové články a komentáre, zbierka zákonov a judikatúra s aktívnym vyhľadávaním, zoznamy inštitúcií a právnych poradcov. Denník pre odbornú aj laickú verejnosť. Bezplatné poradenstvo v právnych záležitostiach.
http://www.epravo.sk - Slovensko
 
  HACCP Vsetín
Zpracování HACCP, poradenství, školení.
http://haccpvs.cz - Zlínský kraj
 
  Hofmann Bohemia s.r.o.
Kompletní sortiment strojů, zařízení a inventáře. Zavedení systému HACCP. Další shopy: www.gastronadoby.cz www.varnice.cz www.haccpexpres.cz
http://www.hofmann.cz - Karlovarský kraj
 
  Internetová právní poradna
Internetová právní poradna v oblasti silničního provozu, svobodného přístupu k informacím, práv pacientů, oprávnění policie a ochrany spotřebitele.
http://www.e-law.cz - Hlavní město Praha
 
  MERCURIUS Vladimír Žlábek
Poradenská, školicí a odborná technicko administrativní činnost vč. účetnictví (daňová evidence vč. DPH, skladová evidence, vnitřní předpisy zaměstnavatele ap.) v oblasti ubytovacích a stravovacích služeb a řemesel.
http://www.mercurius-chocen.cz - Ústecký kraj
 
  Michal Křižka, Café art
BARISTA * Trénink a koučink zaměstnanců přímo ve vaší kavárně * Kávová show - cafecatering * Pořádání kurzů pro studenty hotelových škol * Profesionální degustace espressa * Nezávislé poradenství - moje poslání je vdělávání, trénink a kvalita * Pomoc při sestavení nápojového lístku * Další služby dle vašich potřeb 1. Pravidelný "servis" strojů i personálu Nabízím vám systém pravidelného praktického tréninku i teoretického proškolování personálu přímo ve vaší kavárně, baru, nebo restauraci. Pomohu odstranit chyby při přípravě kávy, kávových specialit, čokolády a ostatních teplých nápojů. Naučím váš personál jak správně šlehat mléko a jak z něj vytvořit jedinečné cappuccino nebo latte macchiato. Poradím vám, jak sestavit nápojový lístek nebo kávové menu. Co se na mých kurzech odnaučíte a nenaučíte * Své "žáky" se snažím odnaučit používat následující výrazy: presíčko, preso, eXpreso, pikolo, malé preso, velké preso, střední a bůhví jaké ještě jiné preso... Preso neznám, je pouze jen a jen jedno jediné mezinárodně uznané a srozumitelné espresso. Ptáte se, proč je v seznamu zakázaných slov i pikolo? Zkuste si ho objednat v Itálii a donesou vám nejspíš malé pivo. Pikolo je pouze český výraz pramenící z omylu, že dvakrát více vody v malém šálku je výhra pro hosta. * Pokud se budeme bavit o cappuccinu, vraťme se o čtyři slova zpět a podívejme se, jak se to slovo správně píše. Ano, dvě p a dvě c. V mnoha i velmi luxusních podnicích je tenhle nápoj na lístku vyveden nesprávně. A otázku skořice do cappuccina si nechme na osobní setkání. * Na mém kurzu se nenaučíte zalévat kávu horkou vodou, tzv. českého turka. Osvoboďme se konečne od zásadních omylů a nešvarů české gastronomie. Turecká káva se připravuje v ibriku a prochází trojnásobným varem s kořením. To, co dělají (snad) už jen naše babičky, je opravdová kávová a zažívací pohroma. * Vařit pudink vás také učit nebudu. Pokud jde o čokoládu, mohu vás naučit správně připravit pravou hustou horkou čokoládu z mléka, ne klepavý škrobový chemický polotovar z vody. Dočetli jste až sem a máte pocit, že vám chci říkat, jak děláte všechno špatně? Rozhodně ne! Jen mám rád skvělou kávu a všechno kolem ní - proto ochotně a zajímavě vašemu personálu vysvětlím co a jak. Aby vaši kávu mohli hosté doporučit dál. Veškeré služby s vámi budu konzultovat a ochotně vám je připravím na míru - abyste nemuseli platit za něco, co nepotřebujete. Jsem vám plně k dispozici. Proč spolupracovat s baristou? * Povědomí o kávě rychle roste. A za kávovarem by měl rozhodně stát barista, který o ní ví o mnoho více než jeho host. Lidé začínají čím dál častěji vyžadovat předpisovou kávu a díky mým kurzům ji ve vašem podniku budou moci dostat. * Neškolený personál často napáchá na strojích nemalé škody. Ve své praxi jsem se setkal mnohokrát s tím, že neodborný zásah vedl ke koupi nového, ne zrovna levného stroje. * Kvalita kávy se stává předmětem hodnocení kritiků restaurací. Není lehké splnit všechny nároky - jen proškolení zaměstnanci zajistí, že váš podnik dostane v médiích pochvalu za skvělou kávu. 2. Kávový catering Připravujete firemní akci, raut, párty nebo banket? Máte zajištěno skvělé jídlo, dobrá vína, míchané koktejly... Ale co káva? Na příští akci počítejte i s kávovým cateringem! Disponuji profesionálním strojem La Marzocco s napojením na barel, mlýnkem a veškerým servisem pro podávání kávy. Pro vaše hosty bude připraveno k podávání špičkové espresso, cappuccino, čokoláda a sortiment luxusních čajů. V létě můžu nabídnout hostům osvěžující řecké Frappe nebo kávy se zmrzlinou či ledovou tříští. Pobavte se při kávové show! 3. Poradenství Na trhu s kávou a technologiemi k její přípravě není snadné se vyznat. Určitě budete volit jiný kávovar do fast foodu nebo kanceláře a jiný do velkorysé kavárny v secesním stylu. Vaše starosti na moji hlavu! Pokud právě otevíráte nový podnik nebo uvažujete o změnách, rád vám poradím. Nedistribuuji žádnou konkrétní značku kávy ani kávovaru, ale mám kontakty na všechny významné společnosti, které se dodávkami do gastronomie profesionálně zabývají. I proto se vám mohu zaručit za to, že moje rady budou vždy nezávislé. 4. Profesionální degustace espressa Dostali jste nabídku na změnu kávy? Nejste si jistí chutí kávy, kterou máte podávat svým hostům? Nebo chcete mít svoji vlastní značku, kterou si chcete dovážet sami, třeba z Itálie? Obraťte se na mne, pomohu vám sestavit chuťový profil espressa a zhodnotit vaši kávu... Pro opravdové fajnšmekry mohu připravit také individuální směs kávy - třeba pro účast v souteži baristů (Mistr kávy). 5. Kurzy pro studenty hotelových škol Spolupracuji s několika hotelovými školami v České a Slovenské republice. Pořádám kurzy pro studenty, kteří mají zájem o specializaci na baristickou práci. 6. Kombinace služeb dle vašich potřeb
http://www.cafeart.cz - Hlavní město Praha
 

<< předchozí     1 2     následující >>

 

© 2004-2019 Větrník, s.r.o.

 
Doporučujeme: jedinečný vzdělávací projekt o reálné výživě a hubnutí www.Akademie-Zdravi.cz